Jovanovski zaustavljena, Jankovićeva ispala i u dublu

Izvor: Studio B, 21.Jan.2013, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski zaustavljena, Jankovićeva ispala i u dublu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je jutros izgubila od Amerikanke Sloun Stivens sa 2:1 u setovima.

Jovanovski je dobila samo drugi set sa 6:3, dok su preostala dva pripala Amerikanki, 6:1, 7:5, pa će ona u četvrtfinalu prvog Gren slem turnira igrati protiv pobednice duela Serena Vilijams (SAD) - Marija Kirilenko (Rusija).

Jankovićeva ispala i u dublu

Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << teniserka Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni nisu uspele da se plasiraju u četvrtfinale Australijan opena u konkurenciji dublova, pošto su jutros predale meč Ruskinji Anastasiji Pavljučenko i Čehinji Lusi Safarovoj, prvi vođstvu rivalki od 2:1 u prvom setu.

U borbi za plasman u polufinale, Pavljučenkova i Safarova će igrati protiv Australijanki Ešli Barti i Kejsi Delakva.

Srpska teniserka je takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji završila u trećem kolu, nakon poraza od Ane Ivanović 7:5, 6:3.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanovski zaustavljena u osmini finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2013

MELBURN -..Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je jutros izgubila od Amerikanke Sloun Stivens sa 2:1 u setovima...Jovanovski je dobila samo drugi set sa 6:3, dok su preostala dva pripala Amerikanki, 6:1, 7:5, pa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

AO: Jovanovski zaustavljena u osmini finala

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2013

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je jutros izgubila od Amerikanke Sloun Stivens sa 2:1 u setovima.

Nastavak na Radio 021...

Jovanovski izgubila od Stivens u osmini finala AO

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2013

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije danas uspela da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je izgubila od Amerikanke Sloun Stivens sa 2:1, po setovima 6:1, 3:6, 7:5...Dobro se držala - Bojana Joanovski.. ..Jovanovski je na turniru u Melburnu ostvarila najbolji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Jovanovski: Uložiću pare da još bolje igram

Izvor: Politika, 21.Jan.2013

Naša teniserka posle poraza u osmini finala rekla kako će da potroši 125.000 australijskih dolara, koliko je zaradila u Melburnu..Od izveštača „Žurnala”..Melburn – Otvoreno prvenstvo Australije završeno je za Bojanu Jovanovski (56. na VTA listi) u osmini finala, ali će ga zauvek pamtiti....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.