Jovanovski ostala bez glavnog žreba u Briselu

Izvor: Blic, 21.Maj.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski ostala bez glavnog žreba u Briselu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da prođe poslednje kolo kvalifikacija za turnir u Briselu nakon što je poražena od Amerikanke Irine Falkoni u tri seta (7:6(6), 5:7, 6:4).

Bojana je imala svoje prilike, ali preveliki broj grešaka nije joj dozvolio da nakon dve runde, prođe i treću.

Srpska igračica se trenutno nalazi na 111. poziciji WTA liste, dok je Falkoni tri mesta ispod nje.

Druga srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teniserka Jelena Janković trenutno igra meč prvog kola ovog turnira sa Simonom Halep, a trenutni rezultat u tom okršaju je 1:1 u setovima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRISEL: Bojana bez glavnog žreba

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Maj.2012

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u glavni žreb na VTA turniru u Briselu, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija izgubila od Amerikanke Irine Falkoni sa 7:6 (8:6), 5:7, 6:4.. Srpska igračica je protiv slabije rangirane protivnice imala šansu za trijumf, ali je napravila veliki broj grešaka.. Na...

Nastavak na Sportski Žurnal...

WTA Brisel: Jelena u “zoni sumraka”

Izvor: Sportal.rs, 21.Maj.2012

Ništa novo u karijeri Jelene Janković. Srpska teniserka koja se u poslednje vreme posrće doživela je još jedan udarac - poražena je u prvom kolu turnira u Briselu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.