Jovanovski: Daćemo sve od sebe da pobedimo

Izvor: Politika, 01.Feb.2012, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski: Daćemo sve od sebe da pobedimo

ŠARLROA – Srpska teniserka Bojana Jovanovski kazala je danas uoči meča prvog kola Svetske grupe Fed kupa protiv Belgije da će srpske reprezentativke dati sve od sebe da pobede.

„Drago mi je što sam u timu, atmosfera je pozitivna, dosta treniramo da se što bolje adaptiramo i spremno uđemo u meč, imamo dovoljno vremena. Oni će imati publiku na svojoj strani, ali to će biti dodatna motivacija”, kazala je Jovanovski u gradu Šarlroa, gde Srbija gostuje Belgiji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />Mečevi prvog kola Svetske grupe igraće se 4. i 5. februara.

Druga srpska teniserka Jelena Janković rekla je da „razmišlja pozitivno i uvek očekuje najbolje”.

„Mi ćemo dati sve od sebe, igramo u Belgiji tako da nemamo podršku publike. Pokušaćemo da se izborimo za polufinale. Pripremamo se za meč protiv Belgije, vredno radimo i atmosfera je super. Imamo još nekoliko dana da se spremimo tako da očekujemo najbolje i nadam se da ćemo doneti pobedu Srbiji”, rekla je Jelena Janković.

Selektor Dejan Vraneš istakao je da su svi motivisani.

„Krenuli smo ranije da se spremamo i daćemo sve od sebe da se do petka što bolje adaptiramo na podlogu i pripremimo. Moramo pružiti maksimum i idemo na pobedu”, rekao je Vraneš.

„Zadovoljni smo uslovima koji su nas dočekali, kao i gostoprimstvom domaćina. Pripreme protiču u najboljem redu. Svi naporno treniraju, možda smo već i spremni za meč, ali imamo još dva dana. Očekujem da će igračice ostaviti srce na terenu”, zaključio je Vraneš.

Za Fed kup reprezentaciju Srbije, pored Jankovićeve i Jovanovski igraće i Aleksandra Krunić i Natalija Kostić, dok je Ana Ivanović odustala od učešća zbog „napornih turnira koje je imala u januaru”.

Beta

objavljeno: 01.02.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.