Jovana Jakšić: Ovo uopšte nisam ja

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Jakšić: Ovo uopšte nisam ja

Pojela je trema...

Srpska teniserka Jovana Jakšić, koja je u subotu kasno uveče izgubila meč Fed kupa protiv Kanađanke Eženi Bušar sa 2:0 (6:1, 6:0), izjavila je da je razočarana i da nije pružila svoj maksimum u tom meču.

- Razočarana sam, nisam dala sve od sebe, a to je posledica toga što je ovo bio moj prvi nastup u Fed kupu, prvi put sam u timu. Ovo je drugačije takmičenje od ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << turnira, ovde ne igram samo za sebe nego i ta tim i za državu - rekla je Jakšićeva i dodala da je njena rivalka odigrala odličan meč.

- Bušarova je fantastično odigrala. Ja sam mnogo žurila, noge su mi bile usporene, bila sam nervozna - zaključila je Jovana, 149. teniserka sveta.

Pre Jovane poraz je doživela i Vesna Dolonc, koja je izgubila od Aleksandre Voznijak, pa je Srbija nakon prvog dana gubila od Kanade ukupnim rezultatom 2:0.

Sinoć su odigrani i mečevi drugog dana takmičenja, Jakšićeva protiv Voznijakove, Vesna Dolonc protiv Eženi Bušar, a Nina Stojanović i Aleksandra Krunić u dublu protiv Šeron Fičmen i Gabrijele Dabrovski.

(A. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.