Još jedno laskavo priznanje za Noleta

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedno laskavo priznanje za Noleta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u Madridu je dobio nagradu "Marka Lejenda".

- Veoma sam ponosan što sam ovogodišnji dobitnik nagrade "Marka Lejenda", koja se u Španiji dodeljuje najboljim sportistima. Ceo svoj život posvetio sam sportu i postigao značajne rezultate, ali uvek se osećam tako zahvalno kada se nađem među sjajnim sportistima, pravim legendama našeg vremena. Hvala vam, mnogo mi znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovo priznanje posebno na današnji dan. Hristos voskrese, neka vas mir, zdravlje i ljubav prate na svakom koraku - napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu.

.@DjokerNole #Madrid #award #MadridOpen /Marca/ pic.twitter.com/VkkBvzbgAr— Basia (@BasiaID) May 1, 2016

Naš as se vraća na teren u utorak kada će igrati drugo kolo Mastersa u Madridu sa boljim iz meča Borna Ćorić - Nikolas Almagro.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.