Zimonjić i Lodra osvojili turnir u Bazelu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2011, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lodra osvojili turnir u Bazelu

BAZEL -

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra osvojili su ATP trunriru u Bazelu u igri parova, pošto su danas u finalu savladali kanadsko-belorusku kombinaciju Danijel Nestor/Maks Mirnji sa 6:4, 7:5

Zimonjić i Lodra su dobro otvorili meč, odmah na startu napravili brejk i poveli sa 2:0, ali su im protivnici uzvratili oduzimanjem servisa.

Par koji predvodi srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nastavio je sa agresivnom igrom i rešio prvi set u svoju korist.

Velika borba viđena je u nastavku meča, ali je srpsko-francuski dubl, posle osvajanja turnira u Vašingtonu, Montrealu i Pekingu, uspeo da podigne trofej i u Bazelu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAZEL: Zimonjić bolji od Nestora u finalu!

Izvor: Mondo, 06.Nov.2011

Nenad Zimonjić - Danijel Nestor 3:2 u međusobnim okršajima od neslavnog prekida saradnje prošle sezone u ovom vreme, a 4:3 u ATP titulama!

Nastavak na Mondo...

Zimonjiću titula u Bazelu , napisano: 06.Nov.2011, 14:54h , ažurirano: 06.Nov.2011, 14:54h

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2011

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra osvojili su ATP trunriru u Bazelu u igri parova, pošto su danas u finalu savladali kanadsko-belorusku kombinaciju Danijel Nestor-Maks Mirnji sa 6:4, 7:5.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ziki i Lodra pokorili Bazel

Izvor: RTS, 06.Nov.2011

Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra osvojili su turnir u Bazelu. U igri parova u finalu savladali su kanadsko-belorusku kombinaciju Danijel Nestor/Maks Mirnji sa 6:4, 7:5. Srpsko-francuski dubl, posle osvajanja turnira u Vašingtonu, Montrealu i Pekingu, uspeo da podigne trofej i u Bazelu...Već na...

Nastavak na RTS...

Zimonjić i Lodra osvojili Bazel

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2011

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra trijumfovali su na turniru u Bazelu, pošto su danas u finalu savladali Kanađanina Danijela Nestora i Belorusa Maksa Mirnog u dva seta - 6:4, 7:5. ..Bila je to četvrta turnirska pobeda za Zimonjića i Lodru. Prethodno su trijumfovali u Vašingtonu,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.