Jelena iznenada na pregledima u Beogradu

Izvor: Blic, 30.Jan.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena iznenada na pregledima u Beogradu

Posle više od dva dana nagađanja gde se nalazi i da li će pre turnira Fed kupa u Budimpešti uopšte doći u Beograd, Jelena Janković je juče sve iznenadila kada se pojavila na Aerodromu „Nikola Tesla". Četvrta teniserka sveta i polufinalistkinja Australijen opena stigla je u 14.24 letom iz Ciriha.

Na izlazu iz VIP salona beogradskog aerodroma dočekalo ju je nekoliko novinara i fotoreportera, ali srpska teniserka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaklanjajući lice od bliceva fotoaparata, nije bila raspoložena za razgovor sa pripadnicima sedme sile. U pratnji majke Snežane, Jelena je ušla u auto koji je vozio njen brat Marko.

Umesto Jelene, novinarima se nakratko pri ulasku u automobil obratila Snežana Janković.

- Molim vas za razumevanje, žurimo na pregled. Posle toga idemo za Budimpeštu. Ne brinite, Jelena će igrati - kratko je izjavila majka srpske teniserke.

Kako „Blic" saznaje, Jelena se momentalno uputila na pregled,

a potom je u večernjim časovima trebalo da se priključi ostatku ekipe u hotelu „Novotel" u Budimpešti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.