Jelena i Andrea otvaraju srpsko veče, u Majamiju oblačno

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena i Andrea otvaraju srpsko veče, u Majamiju oblačno

Duelom najbolje srpske teniserke Jelene Janković i Nemice ovdašnjeg porekla Andree Petković otvoriće se u 20 časova i 30 minuta "srpsko veče" turnira u Majamiju. Duel je prvobitno trebalo da počne oko 19 časova, ali je on pomeren zbog zgusnutog rasporeda na Grendstendu.

20:30 - Dobrodošli na "gem po gem" prenose na Blicsportu. Meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između Jelene Janković i Andree Petković samo što nije počeo.

Šesti i 21. nosilac na turniru do sada se nisu sastajali a u osmini finala je Jelena savladala Anabel Medinu Gariges sa 6:1 i 6:3, dok je Petkovićeva pobedila glavnog favorita i najbolju igračicu sveta Karolinu Voznijacki sa 7:5, 3:6, 6:3.

Posle duela Jankovićeve i Petkovićeve, na teren će Ana Ivanović i Kim Klajsters (22.30h) koje svoj meč osmine finala igraju večeras zbog kiše koja je prekinula turnir u ponedeljak.

Od 21 čas i 30 minuta na teren će Nenad Zimonjić koji će sa Francuzom Mikaelom Lodrom probati da pobedi Džejmija Mareja i Ksavijera Malisa.

Janko Tipsarević će na teren oko 23 časa, a igraće protiv Žila Simona za prolaz u četvrtfinale.

Poslastica večeri - duel Novaka Đokovića i Viktora Troickog koji sigurno neće početi pre 23 časa i 30 minuta, a tada bi na teren mogle da izađu i Andrea i Ana koje će igrati meč osmine finala protiv Šahar Per i Šuai Peng.

Vreme u Majamiju je oblačno a temperatura oko 27 stepeni Celzijusovih. Najavljuje se mogućnost pljuskova, tako da nije neočekivano da se neki od mečeva prekine ili odloži za sredu.

Ostanite uz Blicsport.rs tokom svih "gem po gem" prenosa!

Povezane vesti: Ivanovićeva i Petkovićeva nastavljaju pohod u dublu Troicki, Đoković i Ivanović u singlu, Janko u dublu Pogledajte ples Ane Ivanović i Andree Petković na terenu Troicki, Tipsarević i Zimonjić na Svetskom kupu u Dizeldorfu Ana i Andrea uspešne u dublu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.