Jelena Janković u polufinalu Sinsinatija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2009, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u polufinalu Sinsinatija

SINSINATI - Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Sinsinatiju, koji se igra za nagradni fond od dva miliona dolara, pošto je sinoć pobedila 29. teniserku sveta Austrijanku Sibil Bamer sa 6:0, 6:3.

Jankovićeva je na turniru peti nosilac.

Bamer je u prethodnom kolu napravila veliko iznenađenje pobedivši trenutno drugu teniserku sveta Amerikanku Serenu Vilijams sa 7:5, 6:4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković u četvrtfinalu

Izvor: TV Avala, 14.Avg.2009, 13:55

Teniserka Srbije Jelena Janković plasirala se danas u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju, pošto je pobedila Viktoriju Azarenku iz Belorusije sa 2:0 (7-5, 7-6).

Nastavak na TV Avala...

Noć preokreta

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009

Pobedom nad Viktorijom Azarenkom, jelena Janković obezbedila je plasman u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju u kome se sinoć sastala sa Sibil Bamer. Najbolja srpska teniserka savladala je Beloruskinju posle dva sata i osam minuta - 7:5, 7:6...Kao i u prvom Jeleninom meču u Sinsinatiju i u drugom...

Nastavak na Glas javnosti...

JJ: "Znala sam kako treba da igram"

Izvor: B92, 15.Avg.2009

Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Sinsinatiju, a njena rivalka biće Ruskinja Jelena Dementijeva...U polufinalu srpska teniserka je suvereno pobedila Austrijanku Zibil Bamer u dva seta - 6:0, 6:3, odigravši jedan pod najboljih mečeva ove sezone. Pred prvi nastup u polufinalu Sinsinatija,...

Nastavak na B92...

Jelena u polufinalu, Đoković ispao

Izvor: Blic, 15.Avg.2009

Jelena Janković plasirala se u polufinale teniskog turnira u Sinsinatiju, posle pobede nad Austrijankom Sibinom Bamer sa 2:0 ( 6-0,6-3).....U borbi za finale ovog prestižnog turnira Jelena Janković će se sastati sa Ruskinjom Dementijevom..Novak Đoković je na Rodžers kupu u Montrealu poražen u...

Nastavak na Blic...

Jankovićeva u polufinalu, Đoković ispao

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2009

Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Sinsinatiju pošto je pobedila Austrijanku Sibil Bamer sa 6:0, 6:3. Njena naredna protivnica je Ruskinja Elena Dementijeva.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.