Noć preokreta

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć preokreta

Pobedom nad Viktorijom Azarenkom, jelena Janković obezbedila je plasman u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju u kome se sinoć sastala sa Sibil Bamer. Najbolja srpska teniserka savladala je Beloruskinju posle dva sata i osam minuta - 7:5, 7:6.

Kao i u prvom Jeleninom meču u Sinsinatiju i u drugom su se ređali brejkovi. Ovaj put ih je bilo još više - u 24 servis gema čak 11! Jelena ih je napravila šest (iz 12 prilika), a Azarenka pet (iz sedam). Što je Beloruskinja gubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << svoje servis gemove i ne čudi kad se zna podatak da je napravila čak 11 duplih servis grešaka. A na celom meču je viđen samo jedan as!

Nole protiv Rodika

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Rusa Mihaila Južnog rezultatom 6:3, 6:4 u trećem koju turnira masters serije u Montrealu (nagradni fond tri miliona dolara) i tako za samo 83 minuta igre izjednačio rezultat koji je ostvario na prošlogodišnjem Rodžers kupu. Noletov naredni protivnik biće peti nosilac, Amerikanac Endi Rodik, koji je sinoć eliminisao Fernanda Verdaska iz Španije sa 7:6, 4:6, 7:6. Taj meč odigran je sinoć po našem vremenu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.