Jelena Janković u Parizu umesto Šarapove

Izvor: RTS, 05.Feb.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u Parizu umesto Šarapove

Srpska teniserka Jelena Janković igraće umesto povređene Ruskinje Marije Šarapove na turniru u Parizu naredne sedmice, saopštili su organizatori.

Svetski reket broj tri, koja je prvo mesto na listi najboljih izgubila porazom od Francuskinje Marion Bartoli u osmini finala minulog Australija Opena, pridružiće se u Parizu Amerikanki Sereni Vilijams, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novom "broju jedan", i olimpijskoj šampionki iz Pekinga, Ruskinji Jeleni Dementijevoj.

Šarapova je otkazala učešće na turniru pošto se još nije u potpunosti oporavila od povrede ramena, zbog koje nije igrala poslednjih šest meseci.

Janković će u subotu i nedelju u Beogradu braniti boje reprezentacije Srbije protiv selekcije Japana, u meču Svetske B grupe Fed kupa.

Turnir u Parizu startuje u ponedeljak i igra se za nagradni fond od 700.000 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej Džej u Parizu umesto Šarapove

Izvor: Mondo, 06.Feb.2009, 00:37

Jelena Janković će igrati umesto povređene Ruskinje Marije Šarapove na turniru u Parizu naredne sedmice, saopštili su organizatori.

Nastavak na Mondo...

JJ u Parizu umesto Šarapove

Izvor: B92, 06.Feb.2009

Srpska teniserka Jelena Janković igraće umesto povređene Ruskinje Marije Šarapove na turniru u Parizu naredne sedmice...Svetski reket broj tri, koja je prvo mesto na listi najboljih izgubila porazom od Francuskinje Marion Bartoli u 1/8 finala Australijan opena, pridružiće se u Parizu novom "broju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.