Uživala sam u Portorožu

Izvor: Blic, 03.Avg.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživala sam u Portorožu

Srpska teniserka i drugi reket sveta Jelena Janković trenutno je na turniru u San Dijegu u okviru američke turneje. Nakon što je „ukrala“ par dana da se odmori sa porodicom u Veneciji, a zatim i sa dečkom Mlađanom Janovićem u Portorožu, Jelena je spremna za nove pobede.

Nakon što je povredila leđa na Vimbldonu, Jelena je shvatila da će joj kraći predah prijati, te je sa porodicom otputovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Veneciju, ali se ubrzo vratila svojim obavezama.

- Počela sam ponovo da treniram i otišla sam u Portorož, koji je veoma lepo mesto. Moja porodica je bila tamo, kao i moj dečko, što je bila sjajna stvar. Plovila sam malo na jahti, šetala pored mora svaki dan. Prvi put sam posetila Portorož, a sve je bilo sjajno organizovano. Nadam se da ću ići tamo i sledeće godine - istakla je naša teniserka na svom blogu, a da se lepo provela u Sloveniji svedoče i fotografije Jelene i Mlađana kako se zagrljeni brčkaju u Jadranskom moru.

Jelena je u Portorožu imala jedno lepo iznenađenje, jer su je na tamošnjem teniskom turniru sačekali članovi njenog fan kluba, koji su joj poklonili narukvicu na kojoj je ugravirano „uvek uz tebe".

- To je izvanredno. Lepo je znati da gde god idete imate ljude koji navijaju za vas i žele vam sve najbolje. Svi moji navijači mi puno znače - i uvek su uz mene, bez obzira na to da li pobeđujem ili gubim, da li sam zdrava ili povređena - napisala je Jelena, a zatim se osvrnula na turnire u Americi i San Dijegu, gde gradi i kuću.

- Volim da provodim vreme tamo. Baš u tom gradu će biti moja nova kuća. Sledeće godine u San Dijegu igraću kod kuće. Ne dešava se često da možete da spavate u svom krevetu i igrate neki turnir u isto vreme. Zaista sam srećna što se ovo takmičenje vratilo u kalendar - zaključila je poznata teniserka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JELENA JANKOVIĆ UŽIVALA U PORTOROŽU!

Izvor: iYupi.com, 03.Avg.2010

Srpska teniserka i drugi reket sveta Jelena Janković trenutno je na turniru u San Dijegu u okviru američke turneje. Nakon što je „ukrala“ par dana da se odmori sa porodicom u Veneciji, a zatim i sa dečkom Mlađanom Janovićem u Portorožu, Jelena je spremna za nove pobede.  Pre odlaska u...

Nastavak na iYupi.com...

Jelena Janković: Odmor sa porodicom i dečkom

Izvor: Svet, 03.Avg.2010

Zbog povrede leđa koju je zadobila u osmini finala Vimbldona teniserka Jelena Janković je neplanirano bila deset dana na odmoru. Budući da nije mogla da trenira, slobodne dane je iskoristila da posle dužeg vremena otputuje negde a da to nisu gradovi u kojima igra turnire. Okupila je svoje najbliže,...

Nastavak na Svet...

Navijači obradovali Džej Džej

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2010

Posle odmora sa roditeljima u Veneciji, Jelena Janković uživala sa dečkom u Portorožu, gde su joj fanovu poklonili narukvicu

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.