RG: Jankovićeva u drugom kolu

Izvor: B92, 26.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Jankovićeva u drugom kolu



Srpska teniserka Jelena Janković pobedila je Rumunku Moniku Nikulesku sa 2:0, po setovima 7:6, 6:2, u prvom kolu Rolan Garosa. Jankovićeva, koja je u Parizu postavljena za treću nositeljku, u drugom kolu će igrati protiv pobednice duela 56. teniserke sveta Tatjane Garbin iz Italije i Novozelanđanke Marine Eraković, koja je trenutno 80. na WTA listi.

Opširnije o prvom meču Jankovićeve na Rolan Garosu pogledajte na našem specijalu posvećenom drugom grendslem turniru sezone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva pobedila Rumunku Nikulesku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2008

PARIZ - Srpska teniserka Jelena Janković pobedila je danas u Parizu 86. igračicu sveta Moniku Nikulesku iz Rumunije sa 2:0 (7:6, 6:2) u prvom kolu Rolan Garosa...Jankovićeva, koja je u Parizu postavljena za trećeg nosioca, u drugom kolu igraće protiv pobednice duela 56. teniserke sveta Tatjane Garbin...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jelena odahnula, Viktor ispao

Izvor: 24sata, 27.Maj.2008, 02:37

Jelena Janković je slično Đokoviću i Ivanovićevoj imala dosta problema u prvom kolu Rolan Garosa. Jankovićeva je u svom „toplo-hladno” stilu pobedila 86. teniserku sveta Rumunku Moniku Nikulesku 7:6 (7:3), 6:2 za 95 minuta igre na terenu „Suzan Lenglen”.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.