Pobede Jelene i srpskih dublova

Izvor: B92, 29.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Jelene i srpskih dublova



Srpski teniseri dobro su počeli peti dan na Rolan Garosu. Jelena Janković se plasirala u treću rundu pobedivši Novozelanđanku Marinu Eraković u dva seta, 6:2, 7:6 (7-5). U muškom dublu pobedu na startu ostvarili su Janko Tipsarević i Viktor Troicki. Oni su u prvoj rundi savladali Poljaka Luboša Kubota i Hrvata Lovra Zovka u tri seta, 6:1, 2:6, 6:3. Nenad Zimonjić je zajedno sa Kanađaninom Danijelom Nestorom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << savladao francusku kombinaciju Eduard-Rožer Vaslen/Žil Simon sa 6:3, 6:3.

Opširnije izveštaje sa tih mečeva pročitajte na našoj specijalnoj stranici posvećenoj Rolan Garosu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008

PARIZ - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treću rundu Rolan Garosa pošto je danas pobedila Novozelanđanku Marinu Eraković sa 2:0, po setovima 6:2, 7:6 (7-5)...Na početku meča Janković je napravila brejk u šestom gemu, a zatim i u osmom, na servis Novozelanđanke rođene u Splitu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbi uspešni u dublu

Izvor: Mondo, 29.Maj.2008

Sva trojica srpskih tenisera uspešno su prebrodili prvo kolo dubl takmičenja na Rolan Garosu. Zimonjić i Nestor bez problema su slomili otpor Francuza Rože Vaselina i Žila Simona, dok je 'eksperimentalni' dubl Tipsarević - Troicki savladao Poljaka Kubota i Hrvata Zovka.

Nastavak na Mondo...

Prvo kolo dubla: pobeda Tipsarevića i Troickog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008

PARIZ - Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki pobedili su danas Poljaka Lukasa Kubota i Hrvata Lovru Zovka sa 2:1, po setovima 6:1, 2:6, 6:3 u meču prvog kola dubla na Rolan Garosu...Dejvis kup reprezentativci Srbije u drugom kolu sastaće se sa pobednicima meča između Austrijanaca Jirgena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.