Jelena Đoković progovorila o porocima: Povraćala sam noćima!

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2024, 10:24

Jelena Đoković progovorila o porocima: Povraćala sam noćima!

Jelena Đoković, supruga teniske legende Novaka Đokovića, godinama je poznata po svom posvećenom pristupu zdravom načinu života. Međutim, ono što je možda manje poznato jeste njen odlučan stav prema porocima, naročito prema kofeinu.
Jelena je otvoreno podelila svoj stav o kofeinu, ističući da ga ne konzumira ni na koji način, čak ni putem zelenog čaja.
- Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom -...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.