Jelena: Daću sve od sebe

Izvor: RTS, 01.Apr.2010, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena: Daću sve od sebe

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je danas da će dati sve od sebe u meču za opstanak u Svetskoj A grupi Fed kupa 24. i 25. aprila u Beogradu protiv reprezentacije Slovačke.

"Dobili smo priliku da se revanširamo Slovakinjama za poraz u Košicama 2007. godine kada sam igrala sa Dominikom Cibulkovom puna tri i po sata i uprkos povredi mišaća leve butine došla do pobede", izjavila je Janković. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Osma teniserka sveta poručila je da će naša reprezentacija moći da pobedi Slovačku i oslabljena, bez Ane Ivanović, ukoliko zajedno sa navijačima u Beogradskoj areni bude disala "kao jedno biće".

"Imamo šansu da pokažemo kako Srbija navija, voli i bodri svoj tim. Neće nam biti lako da bez Ane Ivanović ostvarimo opstanak u Svetskoj grupi, ali ćemo pokušati sve kao i do sada - pa šta bude", poručila je Janković i dodala da bi bila veoma srećna ukoliko bi Ana Ivanović mogla da bude uz reprezentaciju.

"Samo prisustvo i podrška Ane mnogo bi značilo celoj ekipi", rekla je Janković.

Prva teniserka Srbije naglasila je da je za nju "reprezentacija svetinja" i da je sve mečeve za Srbiju, njih 38 do sada, odigrala srcem, "do poslednjeg atoma snage".

Janković će posle Uskrsa učestvovati na turniru ui Čarlstonu.

"Pre tri godine sam osvojila ovaj turnir i to je jedan od trenutaka u karijeri koji nikada neću zaboraviti. posebno zbog toga što sam u polufinalu protiv Venus Vilijams, u taj brejku trećeg seta, gubila sa 5:1 , a onda uspela da vežem šest uzastopnih poena koji su mi doneli pobedu i ulazak u finale, u kojem sam slavila protiv Dinare Safine ", rekla je Janković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva: Daću sve od sebe protiv Slovakinja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2010

MAJAMI - Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je danas da će dati sve od sebe u meču za opstanak u Svetskoj A grupi Fed kupa 24. i 25. aprila u Beogradu protiv reprezentacije Slovačke..."Dobili smo priliku da se revanširamo Slovakinjama za poraz u Košicama 2007. godine kada sam igrala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jelena: Ana, dođi da nas bodriš protiv Slovačke

Izvor: Press, 02.Apr.2010, 06:31

Naša najbolja teniserka, Jelena Janković pozvala je Anu Ivanović da, iako je otkazala učešće u Fed kup reprezentaciji za duel protiv Slovačke, dođe 24. i 25. aprila u „Beogradsku arenu" i podrži svoje koleginice .- Neće nam biti lako, igraćemo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.