Jankovićka u grupi sa Azarenkom, Erani i Li

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićka u grupi sa Azarenkom, Erani i Li

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković na završnom VTA turniru sezone u Istanbulu igraće u „beloj” grupi sa Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom, Kineskinjom Na Li i Italijankom Sarom Erani, odlučeno je žrebom u turskoj metropoli.
(FOTO: AP)
U „crvenoj” grupi takmičiće se Amerikanka Serena Vilijams, Čehinja Petra Kvitova, Poljakinja Agnješka Radvanska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Nemica Angelika Kerber.
Završni masters turnir u sezoni u Istanbulu počinje u utorak, a po dve prvoplasirane teniserke iz obe grupe izboriće mesta u polufinalu.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Istanbul - JJ u 'beloj grupi'

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2013

Srpska teniserka Jelena Janković imala je povoljan žreb za završni Masters u Istanbulu, pošto će za plasman u polufinale igrati protiv Viktorije Azarenke, Na Li i Sare Erani.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.