Jankovićeva završila takmičenje i u dublu na AO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva završila takmičenje i u dublu na AO

MELBURN -

Srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka u dublu Mirjana Lučić-Baroni iz Hrvatske nisu danas uspele da se plasiraju u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su predale meč rusko-češkom dublu Anastasija Pavljučenkova-Lucija Šafarova.

Jankovićeva i Lučićeva su predale meč pri rezultatu 2:1 za Pavljučenkovu i Šafarovu.

Rusko-češki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dubl će u četvrtfinalu igrati protiv domaćih teniserki Ešli Berti i Kejsi Delakve.

Australijanke su u osmini finala pobedile 14. nosioce Natali Grandin iz Južne Afrike i Vladimiru Uhlirovu iz Češke sa 7:6, 6:3.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Jelena završila takmičenje i u dublu

Izvor: Sportal.rs, 21.Jan.2013

Srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka u dublu Mirjana Lučić-Baroni iz Hrvatske nisu se plasirale u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije.

Nastavak na Sportal.rs...

Jankovićeva završila takmičenje i u dublu na AO

Izvor: Beta, 21.Jan.2013

BEOGRAD, 21. januara 2013. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka u dublu Mirjana Lučić-Baroni iz Hrvatske nisu u ponedeljak uspele da se plasiraju u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australij.

Nastavak na Beta...

AO: Jelena Janković završila takmičenje i u dublu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jan.2013

Srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka u dublu Mirjana Lučić-Baroni iz Hrvatske nisu uspele da se plasiraju u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su predale meč rusko-češkom dublu Anastasija Pavljučenkova-Lucija Safarova... Jankovićeva i Lučićeva su predale...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.