Jankovićeva u trećem kolu Madrida

Izvor: B92, Beta, 12.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva u trećem kolu Madrida

Jelena Janković plasirala se u treće kolo turnira u Madridu pobedom nad Slovakinjom Danijelom Hantuhovom rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:2.

Meč je trajao jedan čas i 42 minuta. Srpska teniserka će u narednoj rundi igrati sa Jelenom Vesninom koja je bila bolja od Francuskinje Viržin Razano takođe u dva seta 7:5, 6:3. Ruskinja je trenutno 52. teniserka na WTA listi.

Jankovićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prvom setu uspela preokrene rezultat pošto je gubila sa 5:3 i Hantuhova je servirala za prvi set. Ipak, Jankovićeva je u finišu tog dela igre zaigrala znatno bolje, napravila dva brejka i dobila prvi set rezultatom 7:5.

U drugom setu, Jelena je bila agresivnija, dva puta je oduzela servis protivnica koja je imala čak sedam brejk prilika ali ih nije iskoristila.

Srpska teniserka se u trećem kolu sastaje sa Ruskinjom Jelenom Vesninom koju je u dosadašnja dva susreta (Linc 2006. i Varšava 2007) pobeđivala.

Nagradni fond Mastersa u Madridu je 8,2 miliona evra, na ženskom turniru fond je 4,5 miliona, dok je na turniru tenisera 3,7 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.