Jankovićeva najavila povlačenje iz reprezentacije, Ivanović razmišlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva najavila povlačenje iz reprezentacije, Ivanović razmišlja

PRAG -

Srpska teniserka Jelena Janković posle današnjeg poraza od Češke u finalu FED kupa izjavila je da se bliži vreme za povlačenje iz reprezentacije.

"Još nisam napravila plan za sledeću sezonu, sigurno je da ću prvo na oporavak od povrede i odmor, pa ćemo videti. Što se tiče FED kupa, igram već 12 godina za reprezentaciju i bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se vreme za povlačenje i davanje šansi mlađim igračicama. Uvek ću biti tu da pomognem, ali mislim da za sledeći meč protiv Slovačke neću biti tu. Postoje druge igračice koje možda mogu da daju i više", rekla je Jankovićeva novinarima u Pragu.

Kada je u pitanju današnji poraz od Safarove Jankovićeva je rekla da nije mogla protiv povrede.

"Žao mi je zbog tima, nisam mogla da dam 100 posto zbog povrede. Sa druge strane Safarova je igrala sjajno i zasluženo pobedila. Čestitam Čehinjama, ali i mom timu, jer nije mala stvar biti drugi na svetu. Jako mi je žao, nije lako izgubiti u finalu, mi smo pobednici u duši, navikli smo da budemo prvi. Ponosna sam na ceo tim, na sve ljude koji su nam pomogli da dođemo ovde i nadam se da će biti još prilika za titulu", poručila je Jankovićeva.

Ivanović: Videću da li ću ostati uz reprezentaciju

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović posle današnjeg poraza od Češke u finalu FED kupa nije decidirano kao Jelena Janković najavila oproštaj od reprezentacije, ali je istakla da će razmisliti o tome.

"I ja prvo idem na odmor, najvažnije mi je da saniram povrede i cilj mi je da narednu sezonu krenem što bolje. Moram pre svega fizički da ojačam, razgovoraću sa trenerom, za sada znam da krećem iz Perta, a posle tek u Melburnu. Što se tiče FED kupa, još je daleko, ima vremena do tada i u zavisnosti kako se budem osećala doneću odluku, ali nije lako izdržati sva ta putovanja", rekla je Ivanovićeva na konferenciji za medije.

Ona je ponovila da joj je jako teško posle poraza, jer je ekipa prošla "sito i rešeto" da bi stigla do finala.

"Dale smo sve od sebe, pružile maksimum, ali nažalost nismo uspeli. Nadam se daćemo imati neku drugu priliku", poručila je Ivanovićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jelena Janković se povlači iz reprezentacije!

Izvor: Svet, 04.Nov.2012

Posle 12 godina igranja za FED kup tim Srbije, Jelena Janković je odlučila da se povuče iz nacionalnog tima. Dugogodišnji kapiten naše teniske reprezentacije nakon poraza od Lusi Safarove (1:6, 1:6) rekla je “dosta je” i da šansu treba da dobiju mlađe igračice. “Još nisam napravila plan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.