Jankovićeva izgubila od Zvonarjeve

Izvor: Politika, 26.Okt.2010, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva izgubila od Zvonarjeve

BEOGRAD – Srpska teniserka Jelena Janković izgubila je danas od Ruskinje Vere Zvonarjeve sa 6:3, 6:0 u meču prvog kola Bele grupe završnog WTA turnira sezone u Dohi.

Ruskinja je u trećem gemu prvog seta napravila brejk, a zatim povela sa 3:1. Jankovićeva je u nastavku na sve načine pokušala da se vrati, ali je Zvonarjeva odlično servirala i sačuvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << prednost.

Slična situacija dogodila se i u drugom setu, pošto je Zvonarjeva u drugom gemu napravila novi brejk, a brzo nakon toga došla do vođstva od 3:0.

Novim brejkom u četvrtom gemu ruska teniserka najavila je ubedljivu pobedu, do koje je i došla novim brejkom za 6:0.

U "Beloj" grupi još se takmiče Belgijanka Kim Klajsters i Beloruskinja Viktorija Azarenka. U "Kesten" grupi igraju Italijanka Frančeska Skjavone, Ruskinja Jelena Dementijeva, Dankinja Karolina Voznijacki i Australijanka Samanta Stosur.

Jankovićeva će u drugom kolu "Bele" grupe igrati protiv Kim Klajsters.

Beta

objavljeno: 26/10/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.