Jankovićeva: Osećam se kao da mi je nešto kvrcnulo...

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva: Osećam se kao da mi je nešto "kvrcnulo"...

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da nije očekivala da će se plasirati u finale turnira u Indijan Velsu, jer je samo tri dana pre početka takmičenja imala problema sa povredom.

Jankovićeva zbog povrede prepone, još od meča protiv Čehinje Petre Kvitove u drugom kolu turnira u Dohi krajem februara, nije trenirala, pa je tako bez imalo pripreme došla na turnir u Indijan Velsu.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Pre početka turnira ne bih izabrala sebe i rekla da ću se plasirati u finale. Tri dana uoči turnira sam hramala zbog bolova i bila sam u nedomumici da li uopšte mogu da učestvujem na turniru, jer nisam mogla da se normalno krećem i trčim - rekla je Jankovićeva, prenosi zvanični sajt takmičenja.

Srpkinja je dodala da tokom pauze zbog povrede uopšte nije trenirala i da je na turnir došla u potpunosti nespremna.

- Prvi put sam posle povrede na meču u prvom kolu udarila lopticu... Udarala sam je tako dobro, iako nisam trenirala. Osećam se kao da mi je nešto 'kvrcnulo'. Imala sam dobar osećaj, ali nisam se nadala finalu - kazala je 21. teniserka na WTA listi i dodala:

- To je čudno. Ponekad se pripremate veoma dobro, trenirate mnogo i naporno, po ceo dan vežbate, a onda ispadnete u ranoj fazi. Zatim dođu vremena, kao ovo sada, gde ste nespremni, a pobeđujete. Došla sam ovde tek što sam se oporavila, ali sam se fenomenalno osećala od samog početka.

Jankovićeva će se u nedelju od 17.00 sati po srednjeevropskom vremenu sastati sa Rumunkom Simonom Halep u finalu turnira u Indijan Velsu, koji je osvojila pre pet godina. To će biti njihov peti međusobni okršaj, a Rumunka vodi sa 3:1.

(Foto: Beta/AP/Mark J. Terrill)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.