Janković u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Studio B, 27.Maj.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković u osmini finala Rolan Garosa

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u trećem kolu savladala Amerikanku Betani Matek Sends sa 6:2, 6:2.

Deseta teniserka sveta igraće u borbi za četvrtfinale protiv branioca titule na Rolan Garosu Italijanke Frančeske Skjavone kojoj je meč zbog povrede predala >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Kineskinja Peng Šuaj kod vođstva Italijanke od 6.3 i 1:2 u drugom setu.

Drugi reket sveta Djoković sastaje se u šesnaestini finala sa Argentincem Huanom Martinom Del Potrom, trenutno 26. na ATP listi, a meč je na programu posle 17 sati. Biće to njihov četvrti međusobni duel, nakon što je Srbin sva tri prethodna ubedljivo dobio bez izgubljenog seta. Poslednji put Djoković je savladao Del Potra 2009. godine na šljakastom terenu u Rimu (2:0).

Tipsarević, takođe u šesnaestini finala, igra posle 12,30 sati protiv legendarnog Švajcarca Rodžera Federera u njihovom trećem međusobnom okršaju. Dosadašnja dva duela Federer je dobio 2008. na Australija Openu i prošle godine Bazelu.

Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik startuju u konkurenciji mešovitih dublova, gde brane titulu u Rolan Garosu. U meču prvog kola sastaju se posle 17 sati sa švedsko-estonskom kombinacijom Robert Lindštet/Kaja Kanepi.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.