Janković šampion Srbije u konkurenciji teniskih veterana

Izvor: Megafon.co, 09.Sep.2020, 17:12

Janković šampion Srbije u konkurenciji teniskih veterana

Šampion prvenstva Srbije u konkurenciji teniskih veterana je Marko Janković, trener Teniske akademije Živković iz Niša. Takmičenje je održano tokom vikenda na terenima ove teniske akademije.
Marko je u finalu bio bolji od Dragomira Milojevića, teniskog veterana iz Čačka. Rezultat je bio 2:0 (6/2, 6/2). Niški trener je do titule stigao bez izgubljenog seta. Osvojio je i vicešampionsku titulu u dublu, njegov partner je bio Milan Petrović, takođe trener niške akademije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << /> Titule osvajali i mlađi U poslednjih nedelju dana uspešni su bili i mladi teniseri i teniserke niške akademije. Nikola Jović (TAŽ) je stigao do šampionske titule u dublu na Tennis Europe turniru u Subotici za tenisere do 14 godina.
Sa Otvorenog prvenstva u Knjaževcu za tenisere i teniserke do 10 godina gotovo da su sve medalje stigle u Niš: Danica Marjanović (TAŽ) i Radovan Petrović (TAŽ) su bili prvi. Druga mesta pripala su Danici Todorović (TAŽ) i Luki Periću (TAŽ). Treća je bila Lara Orlović (TAŽ).
Na Otvorenom prvenstvu u Nišu za tenisere do 18 godina osvojene su sve tri medalje: Nikola Cvetanović (TAŽ) je bio prvi, Uroš Jović (TAŽ) je bio drugi, a Mateja Milošević (TAŽ) stigao je do trećeg mesta. Lazar Đokić (TAŽ) je u konkurenciji do 10 godina bio najbolji u Ćićevcu. Na Otvorenom prvenstvu Niša za tenisere do 14 godina Aleksandar Žikić (TAŽ) je stigao do još jedne šampionske titule. Ognjen Milenović (TAŽ) je bio drugi, a treće mesto pripalo je Andriji Petroviću (TAŽ).

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Trener TAŽ-a postao teniski šampion Srbije u konkurenciji veterana

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2020

Trener niške Teniske akademije Živković Marko Janković osvojio je titulu na Prvenstvu Srbije za veterane. I podmladak TAŽ-a igrao je na turnirima širom zemlje, a Nikola Jović stigao je do šampionske titule u dublu na turniru iz serije Tennis Europe...Prvenstvo Srbije za veterane igralo se na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.