Janko zaustavljen u četvrtfinalu

Izvor: B92, 20.Jul.2013, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko zaustavljen u četvrtfinalu

Srpski teniser Janko Tipsarević poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Bogoti.

Bolji od njega bio je domaći takmičar Alehandro Falja sa 2-1, po setovima 3:6, 6:2, 6:3, za jedan čas i 47 minuta igre.

Kolumbijac je tako izjednačio u međusobnom skoru na 2-2, a u polufinalu će se sastati sa Vasekom Pospišilom iz Kanade, koji je savladao Italijana Violu.

Janko, koji je bio postavljen za prvog nosioca, pre turnira rekao je da ne želi da igra sa Kolumbijcima koji su naviknuti na nezgodnu nadmorsku visinu, ali ta želja nije mu se ispunila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Janko zaustavljen u četvrtfinalu

Izvor: B92, 20.Jul.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Bogoti...Bolji od njega bio je domaći takmičar Alehandro Falja sa 2-1, po setovima 3:6, 6:2, 6:3, za jedan čas i 47 minuta igre...Kolumbijac je tako izjednačio u međusobnom skoru na 2-2, a u polufinalu će se sastati sa Vasekom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.