Janko Tipsarević, skinut za pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2011, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević, skinut za pobedu

Srpski teniser Janko Tipsarević je, ne baš tako stidljivo, napravio svoj prvi modni korak - postao je zaštitno lice poznate domaće kuće donjeg veša. U njihovoj najnovijoj kampanji za mušku liniju, vrhunski sportista je “obučen za pobedu“, a ujedno predstavljen i kao seksepilan i izdržljiv savremeni muškarac. I možda u kampanji kažu “obučen“, ali na fotografijama pred vama, Janko je skinut...

Posle reklame >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za paštetu i kampanje koju je radio za jednu banku, Janko Tipsarević je odlučio da učini nešto mnogo, mnogo smelije.

Trenutno 17. teniser sveta je otišao pravo u "Extreme Intimo" i "obukao se za pobedu"... doduše kao zaštitno lice u najnovijoj kampanji ovog srpskog brenda.

Možda mu je u donošenju odluke indirektno pomogao mlađi kolega Rafael Nadal, koji je nedavno uradio nešto slično.

"U životu, kao i na terenu, moram da budem odlučan. Vodim vrlo aktivan i dinamičan život, što ponekad stvarno ume da bude vrlo naporno. Želim da se osećam dobro u svojoj koži, jer mi udobnost, kvalitet i sigurnost jednostavno pomažu da prevaziđem sve te napore i postignem svoje ciljeve...", kaže, između ostalog, Janko.

Ekskluzivne fotografije koje su pred vama napravila je Milena Rakočević. Podsećamo vas da su donedavno glavni promoteri te kuće donjeg rublja bili pevačica Nataša Bekvalac i njen bivši suprug Danilo Ikodinović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.