Janko Tipsarević lako do polufinala Čenaja

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević lako do polufinala Čenaja

Janko Tipsarević se plasirao u polufinale ATP turnira u Čenaju, pošto je u četvrtfinalu savladao Japanca Goa Soedu sa 6:2, 6:4.
Drugi reket Srbije igraće u borbi za finale sa Slovencem Aljazom Bedeneom koji je napravio najveće iznenađenje na turniru pobedivši Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:2, 7:6 (8:6).
Tipsarević nije imao težak posao protiv Soede koji je zapretio samo jednom, na početku duela kada je poveo sa 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Naš teniser je odgovorio pravom kanonadom gemova, dobivši set sa 6:2, da bi u nastavku prvi došao do brejka u trećem gemu (2:1).
Soeda je odmah uzvratio brejkom, ali Tipsarević je iskusno čuvao najbolje udarce za kraj, iskoristivši na svoj servis prvu od tri meč lopte.
Tipsarević: Na terenu je bilo mnogo teže nego što je izgledalo

Tipsarević ne smatra da je današnji meč protiv Japanaca Soede u četvrtfinalu ATP turnira u Čenaju dobio lako, iako rezultat od 6:2, 6:4 govori suprotno.
Morao sam da se dobro potrudim kako bih ga pobedio. Nije bilo lako na terenu, iako bi se po rezultatu reklo da nisam imao problema u meču – rekao je Tipsarević.
Drugi reket Srbije je naglasio da mu prija turnir u ovom indijskom gradu, u kojem je prošle godine u finalu izgubio od Kanađanijna Miloša Raonića, u meču koji je po mnogima proglašen za jedan od najboljih u godini.
Tipsarević je i prošle godine u polufinalu Čenaja pobedio Japanca Soedu, za nijansu drugačijim sa  6:1, 6:4.
Srpski teniser je naglasio da ne želi ni da priča o eventuanom finalu.
To je još daleko, treba prvo do njega da dođem”, rekao je Tipsarević i dodao da mu sledeći protivnik Slovenac Aljaz Bedene uopšte neće biti lak protivnik.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Janko lako do polufinala Čenaja

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jan.2013

Drugi reket Srbije i deveti teniser svijeta uspio je da se plasira u polufinale ATP turnira u Čenaju savladavši Japanca Goa Soedu rezultatom 2:0. Janko Tipsarević pokazao je na revijalnom turniru u Abu Dabiju da bi lako mogao da napravi veliki pomak na ATP rang listi u novoj sezoni a sa sjanim partijama...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.