Jakšićeva nastavila u pobedničkom ritmu, sledi duel sa Stefani Duboa

Izvor: Blic, 12.Apr.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakšićeva nastavila u pobedničkom ritmu, sledi duel sa Stefani Duboa

Posle odličnih partija u Montereju koje su donele skok Jovani Jakšić za 56 mesta i plasman na 291. poziciju WTA liste, 19-godišnja teniserka je ostvarila plasman u treće kolo turnira u Poza Riki.

U prvom je savladala 429. igračicu sveta Anu-Klaru Duarte sa 6:2, 6:3, da bi potom bila uspešnija od bolje rangirane, 239. teniserke Florensije Marinero sa 5:7, 6:1, 6:3.

U narednoj rundi čeka je drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nosilac i 149. igračica WTA liste Stefani Duboa, koja je drugi nosilac turnira. Sa 26-godišnjom Kanađankom se do sada nije sastajala, a u ovoj sezoni, Jakšićeva je na 26 mečeva samo četiri puta nadigrana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jakšićeva uspešna i u Posa Riki

Izvor: B92, 12.Apr.2013

Mlada srpska teniserka Jovana Jakšić posle odličnih partija na turniru u Montereju, ove nedelje beleži sjajne rezultate i na turniru u Posa Riki...Jakšićeva se protekle noći plasirala u treće kolo tog ITF turnira, pobedom nad Argentinkom Florensijom Molinero posle preokreta...Jovana je do trijumfa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.