Ja sam Rodžerov najveći fan, ali priznajmo – Novak je neprikosnoveni GOAT

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 22:54

"Ja sam Rodžerov najveći fan, ali priznajmo – Novak je neprikosnoveni GOAT"

Oglasila se i kanadska teniserka Judžini Bušar koja je kao veliki navijač legendarnog Švajcarca prokomentarisala istorijski uspeh Srbina.

Kanađanka je kao i čitav svet svedok jedne teniske karijere koja verovatno nikad neće biti viđena niti nadmašena.

Mnogi danas postavljaju pitanje koje se ima prvo postaviti kada se sagleda čitava Novakova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karijera – da li je ovo moguće?

Otud su i njene reči, nje kao najvećeg fana Rodžera Federera, su reči najvećeg divljenja prema srpskom teniskom velikanu.

"Ja sam najveći Rodžerov fan ali vi moramo priznati da je Novak neprikosnoveni GOAT. Zaista impresivno", napisala je Judžini.

Novaku čitav dan, od trenutka kada je digao 23. Grend Slem pehar u karijeri, stižu čestitke sa svih strana, iz čitavog sveta, nezapamćen talas koji ne prestaje – danas je ušao među besmrtne velikane svetskog sporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.