Izvor: Scandal.rs, 13.Jan.2020, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ NIJE NI POTVRDILA VEZU SA TENISEROM, A VEĆ JE U VENČANICI! Topalkova ćerka ŠOKIRALA na Instagramu

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka objavila je fotografiju u venčanici na društvene mreže i iznenadila sve. Helena Topalović napravila je selfi u ogledalo, a na sebi je nosila venčanicu, pa je sve stavila na Instagram. Ovaj potez mnoge je začudio, a ispostavilo se da je Helena haljinu pobukla za potrebe snimanja. Podsetimo, mnogi povezuju Helenu The post JOŠ NIJE NI POTVRDILA VEZU SA TENISEROM, A VEĆ JE U VENČANICI! Topalkova ćerka ŠOKIRALA na Instagramu appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILOŠ BIKOVIĆ DANAS SLAVI 32. ROĐENDAN: MNOGI MOGU DA SE PREPOZNAJU U OVOJ NJEGOVOJ PORUCI!

Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2020, 16:36

Glumac Miloš Biković danas slavi svoj 32. rođendan. On je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca kako kod nas tako i u Rusiji gde takođe uspešno ostvaruje ulogu za ulogom. Miloš je na svom Instagram profilu podelio fotografiju iz mlađih dana, sa interesantnim opisom. – Ovo sam ja, praktično...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.