JJ ispala u dublu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ ispala u dublu

Srpska teniserka Jelena Janković i Letonka Liga Dekmeijere nisu uspele da se plasiraju u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku u konkurenciji parova, pošto su izgubile od Amerikanki Džesike Pegule i Tejlor Taunsend u dva seta - 6:3, 6:3.

Janković u Dekmeijere imale su velikih problema sa drugim servisom, posle kojeg su osvojile samo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << od 17 poena.Pored toga, nisu bile dovoljno koncentrisane kada su imale ili branile brejk šanse. Od pet prilika da protivnicama oduzmu servis iskoristrile su jednu, a u šest situacija kada su spašavale brejk poene odbranile su se samo dva puta.Janković će takmičenje na njujorškom gren slemu nastaviti u singlu, gde će se sutra u trećem kolu sastati sa Ruskinjom Anastasijom Pavljučenkovom.FoNet

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

US open: Jelena pala u dublu

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2011

Srpska teniserka Jelena Janković i Liga Dekmeijere iz Letonije poražene su  od Džesike Pežule i Tejlor Taunsend sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3 u drugom kolu dubla na US openu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.