Izvor: Pančevac-online.com, 20.Maj.2023, 15:58

JELENA ME JE SVE NAUČILA Srpski teniser otvorio dušu: Ona mi je omogućila da napredujem kao čovek! Terala me je da slušam klasičnu muziku! FOTO

Novak Đoković je čovek koji ne zaboravlja ljude koji su mu pomogli da postane vrhunski teniser, ali i dobar čovek. Pored roditelja Srđana i Dijane Đoković, osoba koja je uticala na njega kao ličnost svakako je Jelena Genčić. Kao dečačić, u vreme kada su NATO bombe padale po Srbiji, Novak Đoković trenirao je tenis. – […] The post JELENA ME JE SVE NAUČILA Srpski teniser otvorio dušu: Ona mi je omogućila da napredujem kao čovek! Terala me je da slušam klasičnu muziku! FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   NATO

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.