Izner: Neću da rizikujem pred USO

Izvor: B92, 22.Avg.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izner: Neću da rizikujem pred USO

Američki teniser Džon Izner izjavio je da se povukao sa turnira u Vinston-Sejlemu jer nije želeo da rizikuje svoje učešće na US openu.

Izner je zbog povrede skočnog zgloba predao meč Lukašu Rosolu.

“Ne mogu da rizikujem da se ozbiljnije povredim pred US open. Osećao sam nelagodu prilikom i najmanjeg oslanjanja na zglob i zato nisam video svrhu izlaska na teren“, izjavio je 29-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izner, dvostruki šampion u Vinston-Sejlemu.

Amerikanac se povredio u meču treće runde sa Mihailom Kukuškinom.

“Dogodilo se pri rezultatu 5:5. Kada se to dogidlo, nisam momentalno osetio bol, ali sam zabrinuo jer je sutradan ujutru zglob bio prilično otečen. To će uticati sigurno na moje pripreme za US open, verovatno do subote neću uopšte trenirati, ali uradiću sve što je u mojoj moći da budem spreman“, dodao je Izner.

US open počinje u ponedeljak, a Izner je potencijalni protivnik Novaka Đokovića u osmini finala.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.