Izazov manekena: Zamrznuti Novak i Endi

Izvor: B92, 17.Nov.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izazov manekena": Zamrznuti Novak i Endi

Osmorica najboljih tenisera sveta trenutno se nalaze u Londonu gde se u 'O2 areni' održava Završni Masters sezone.

Posle dva kola poznato je da će kao prvoplasirani iz grupa dalje ići Novak Đoković i Endi Mari, dok će se za preostala dva mesta boriti Stan Vavrinka i Kei Nišikori, odnosno Miloš Raonić i Dominik Tim.

Ovih dana pojavio se zanimljiv video na kojem vrhunski igrači učestvuju u takozvanom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izazovu manekena, odnosno prikazani su kako nepomično stoje dok ih kamera snima.

Izazov manekena je način snimanja ljudi u kadru koji stoje zamrznuto, a koji je postao viralan u poslednjih nekoliko nedelja, zbog čega su brojne poznate ličnosti odlučile da istim obogate kolekciju na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.