Ivanović i Janković u trećem kolu US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2011, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović i Janković u trećem kolu US Opena

NJUJORK -

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto joj je danas meč drugog kola bez borbe predala Čehinja Petra Cetkovska. I najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo Ju es opena, pošto je danas u drugom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << savladala Jelenu Dokić iz Australije sa 6:3, 6:4.

Ivanović će se u nastavku turnira sastati sa pobednicom meča između Izraelke Šahar Per i Amerikanke Sloan Stefens.

Janković sigurna protiv Dokićeve

BIVŠI prvi reket sveta je dominirala tokom čitavog meča, mada je sam početak pripao Jeleni Dokić koja je povela sa 2:0

Naša teniserka je posle vođstva Dokić od 3:2 potpuno preokrenula tok meča nanizavši čak pet gemova za vođstvo od 6:3 i 1:0 u drugom setu.

Dokić je na tu ofanzivu srpske teniserke odgovorila ribrejkom (1:1), ali je to bio njen maksimum, pošto je Janković ponovo preuzela kontrolu i u devetom gemu joj još jednom oduzela servis (5:4).

Jankovićeva je potom na svoj početni udarac stavila tačku na duel sa Dokićevom i zakazala naredni meč sa boljom iz duela između Ruskinje Anastasije Pavljučenkove i Hrvatice Petre Martić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković i Ivanović u trećem kolu

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2011

Jelena Janković pobedila je Jelenu Dokić u dva seta i potvrdila plasman u treće kolo US opena - 6:3, 6:4. Dalje se plasirala i Ana Ivanović jer je Petra Cetkovska predala meč.

Nastavak na Radio 021...

US OPEN: Ana prošla dalje bez borbe

Izvor: medio.rs, 01.Sep.2011

Petra Cetkovska nije bila u stanju da se suprotstavi Ani Ivanović u meču drugog kola US Opena.

Nastavak na medio.rs...

Zimonjić i Lodra u drugom kolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2011, 08:32

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra stigli su posle velike borbe i dva taj brejka do drugog kola Ju ES Opena. Oni su sa 7:6, 7:6 pobedili Amerikance Majkla Rasela i Donalda Janga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Janković - Pavljučenkova, Ivanović - Stiven

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2011

NJUJORK - Ruskinja Anastasja Pavljučenkova biće protivnica Jeleni Janković u 3. kolu Otvorenog prvenstva SAD u tenisu, dok će se Ana Ivanović, za ulazak u osminu finala poslednjeg ovogodišnjeg Gren slem turnira boriti protiv Amerikanke Sloun Stiven.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Od naših na terenu samo Jelena, koju muče leđa

Izvor: Blic, 02.Sep.2011

Petog takmičarskog dana na US openu od predstavnika srpskog tenisa nastupa samo Jelena Janković i to u nadmetanju ženskih dublova...Jelena će zajedno sa Letonkom Ligom Dekmeijere u drugom kolu odmeriti snage protiv američkog tandmeta Džesika Pegula - Tejlor Tauzend, a taj duel koji je drugi na...

Nastavak na Blic...

Ana ponovo sa Skotom

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2011

Prva ljubav zaborava nema, istina je kada se radi o Ani Ivanović, koja je obnovila vezu sa australijskim golferom Adamom Skotom. ..Ana i Adam bili su u vezi godinu i po dana a prekinuli su je krajem leta prošle godine, nakon čega je Anina sportska karijera krenula nizbrdicom.Da su među Anom i Skotom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.