IZNENAĐENJE, KOME SE MALO KO NADAO: Drugi favorit ELIMINISAN sa Rolan Garosa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 14:59

IZNENAĐENJE, KOME SE MALO KO NADAO: Drugi favorit ELIMINISAN sa Rolan Garosa (FOTO)

Meč trajao samo 70 minuta.

Letonska teniserka Jelena Ostapenko plasirala se u treće kolo Rolan Garosa u Parizu nakon pobede nad Čehinjom Karolinom Pliškovom sa 6:4, 6:2.

Meč između drugog nosioca turnira Pliškove i 43. igračice sveta Ostapenko trajao je samo sat i 10 minuta.

Another upset in Paris!

Jelena Ostapenko def. the No. 2 seed, Ka. Pliskova in straight sets. #RolandGarros pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/DCHQMSxmeC

US Open Tennis (@usopen) October 1, 2020

U prvom setu je borba bila malo napetija, dok je u drugom Jelena Ostapenko sa dva brejka slomila Pliškovu i ostvarila plasman u treće kolo.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Bivša šampionka Rolan Garosa iz 2017. godine Osatapenko će u trećem kolu igrati protiv pobednice meča Amerikanke Sloun Stivens i španske teniserke Paule Badose.

Završena su još dva meča u ovom terminu. Petra Kvitova je savladala Jasminu Paolini sa 2-0, u setovima 6:3, 6:3, dok je Kolins bez većih problema eliminisala Toson sa 6:2, 6:3.
Pogledaj vesti o: Pariz,   US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.