I brat ostao bez titule: Rožer i Tekau osvojili Vimbldon, poraženi Džejmi Marej i Pirs

Izvor: Blic, 11.Jul.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I brat ostao bez titule: Rožer i Tekau osvojili Vimbldon, poraženi Džejmi Marej i Pirs

Holandski teniser Žan-Žilijen Rožer i Rumun Orija Tekau osvojili su titulu na Vimbldonu u konkurenciji dublova, pošto su u finalu pobedili Britanca Džejmija Mareja i Australijanca Džona Pirsa.

Holansko-rumunski par je slavio sa 3:0, po setovima 7:6, 6:4, 6:4.

Rojer i Tekau su u prvom setu spasili jednu set loptu koju su imali Marej i Pirs, da bi potom bili bolji u taj-brejku sa 7:5. U drugom i trećem setu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << im je bio dovoljan po jedan brejk za veliku pobedu i titulu na Vimbldonu.

Džejmi je otišao stopama brata Endija Mareja koji je u polufinalu singl konkurencije poražen od Rodžera Federera koji igra u finalu sa Novakom  Đokovićem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rojer i Tekau najbolji muški dubl na Vimbldonu

Izvor: Akter, 11.Jul.2015

Holandski teniser Žan-Žilijen Rojer i Rumun Horije Tekau osvojili su danas titulu na Vimbldonu u konkurenciji dublova, pošto su u finalu pobedili Britanca Džejmija Mareja i Australijanca Džona Pirsa..Holandsko-rumunski par je slavio sa 3:0, po setovima 7:6, 6:4, 6:4...Rojer i Tekau su u prvom setu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.