I Đoković ima dabl-dabl - dve pobede s 2:0 u jednom danu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Đoković ima dabl-dabl - dve pobede s 2:0 u jednom danu

Naš as, vodeći teniser na svetskoj listi, savladao na šljaci turnira iz masters serije u Rimu i Nemca Kolšrajbera (6:3, 6:0), u petak u četvrtfinalu s Argentincem Del Potrom.

Forza with a smile DjokerNole rockets into the quarter-finals with a 6-3 6-0 victory over Philipp Kohlschreiber. #ibi19 pic.twitter.com/fJ3h9dtbYm— Tennis TV (TennisTV) May 16, 2019

Sledeći rival mu je Argentinac Huan Martin del Potro. Biće to njihov prvi okršaj posle Đokovićevog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trijumfa u finalu Ju-Es opena. Ko ode u polufinale, sastaće se s pobednikom susreta Japanca Keija Nišikorija i Argentinca Dijega Švarcmana.

Budući da se patio s povredama, najbolji argentinski teniser Del Potro, deveti na svetskoj listi, na turniru iz masters serije u Rimu igra tek treći put ove godine. Pošto ga je prethodno u Madridu savladao naš Laslo Đere, gorostasni igrač je danas u "večnom gradu" ostvario prvu pobedu na šljaci u sezoni, a za njom i drugu jer je i on morao dvaput na teren.

Prvo je pobedio Belgijanca Davida Gofena (23. mesto) s ubedljivih 6:2, 6:4, a onda je opravdao ulogu potpunog favorita i protiv 20-godišnjeg norveškog igrača Kaspera Ruda (76. mesto) sa 6:4, 6:4..

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.