UŽIVO: Đoković - Šapovalov

Izvor: Večernje novosti, 16.Maj.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Šapovalov

Najbolji teniser sveta sastaju se u drugom kolu mastersa u Rimu Sa danom zakašnjenja u odnosu na planirani termin meča, Novak Đoković počinje generalnu probu za Rolan Garos.Najbolji teniser seveta u drugom kolu mastersa u Rimu igra protiv mladog Kanađanina Denisa Šapovalova. Srbin vodi 1:0 u pobedama, naš as je slavio na Australijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << openu 2019. sa 3:1.Novak i Šapovalov trebalo je u sredu da odigraju svoj meč na turniru na kojem je Đoković dosad trijumfovao četiri puta, ali je zbog celodnevne kiše gotovo kompletan program prebačen za dan kasnije.Dešavanja s meča Đoković – Šapovalov pratite iz gema u gem na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAJ DETALJ NA NOVAKU JE MALO KO PRIMETIO: Svi smo gledali Đokovića, ali OVU promenu na Noletu je retko ko mogao da vidi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Maj.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sve je iznenadio svojom opremom na turniru u Rimu. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.