Izvor: Beta, 02.Apr.2011, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni turnir povodom Dana studenata

BEOGRAD, 2. marta 2011. (Beta) - Na Košutnjaku će se 4. aprila povodom Dana studenata održati humanitarni turnir "Nastavi tradiciju", saopštili su u subotu organizatori.

Prihod je namenjen za renoviranje gimnazijske sale u Kraljevu koja je oštećena razornim zemljotresom.

Na turniru će učestvovati studenti i profesori Beogradskog univerzitea, a takmičiće se izmedju ostalog u bacanju kamena sa ramena, skoku u dalj, povlačenju konopca, ali i u fudbalu, odbojci, basketu, orjentiringu, stonom tenisu, krosu.

Promoter je poznati odbojkaš Vladimir Grbić, a prisustvo su potvrdili patrijarh Irinej, ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković i ministar prosvete Žarko Obradović, dok će gradonačelnik Beograda Dragan Djilas zatvoriti turnir.

Organizatori ove manifestacije su studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.