Hulk Đoković i srpska fešta u Melburnu VIDEO

Izvor: B92, 02.Feb.2021, 11:32

"Hulk" Đoković i srpska fešta u Melburnu VIDEO

Teniseri Srbije pobedili su na startu ATP kupa Kanadu 2-1 i najavili sjajan februar za naše tenisere u Melburnu.

Dušan Lajović je izgubio od Miloša Raonića, ali je Novak Đoković nadigrao Denisa Šapovalova, nakon čega je srpski dubl bio bolji od kanadskog za konačan preokret.

Videli smo neke sjajne poteze Lajovića, Krajinovića i Đokovića, koji je bio posebno raspoložen za igru.

Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniser sveta je bio izuzetno motivisan, pa je u napetom duelu dublova poene proslavljao na za njega neuobičajen način u stilu popularnog strip junaka "Hulka".



"Nisam vežbao tu pozu. Ta proslava je bila neka vrsta olakšanja. Bilo je veoma tesno. Bukvalno su jedan ili dva udarca odlučili pobednika u dublu. Osećali smo da smo bili dobri, da smo se borili. Bilo smo koncentrisani, gurnuli smo ih do krajnjih granica. Na kraju, mi smo pobedili"
, rekao je Đoković.

Srbija sledeći meč igra u ponoć između srede i četvrtka protiv Nemačke, a u pojedinačnim duelima sastaće se: Lajović – Štruf i Đoković – Zverev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.