Hristina Popović smuvala bivšeg dečka Jelene Đoković?

Izvor: Prva.rs, 28.Avg.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hristina Popović smuvala bivšeg dečka Jelene Đoković?

Glumica i teniser često izlaze zajedno, a sudeći prema fotografijama, Hristina ga je već upoznala sa svojim prijateljima. Ipak, ono što je manje poznato jeste da je Gile pre više od jedne decenije bio u vezi sa sadašnjom suprugom teniskog asa Novaka Đokovića (30) Jelenom, koja se tada prezivala Ristić, piše Kurir.
- To je bilo pre više od deset godina, dok Jelena još nije ni upoznala Novaka. Ona i Ivan su >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kao klinci, tačnije tinejdžeri, imali zajedničko društvo, pa je njihovo viđanje bilo neminovno. Stalno su se sretali, izlazili zajedno i družili se. Sećam se da su te simpatije između njih trajale neko vreme, a prvi korak napravio je Gile. Bili su baš simpatičan par-  otkriva zvor blizak gospođi Đoković.
Veza Jelene i Ivana nije potrajala jer su bili suviše mladi.
- Kroz nekoliko meseci su shvatili da žele drugačije stvari u životu. Jelena je počela da studira i da radi, često je bila odsutna, a i Gile je non-stop imao treninge i putovao je, pa su se sporazumno razišli. Očigledno je da ljubav nije bila toliko jaka jer je ona ubrzo nakon toga upoznala Noleta, s kojim je takođe imala romansu na daljinu, ali to je uspela da održi i da pretvori u nešto veće - kaže izvor.
Jelena i Nole su nakon dugogodišnje veze sudbonosno „da“ izgovorili u julu 2014. godine, a u novembru iste godine dobili su sina Stefana.
Gospođa Đoković ponovo je trudna i svakog dana se očekuje da se porodi.
Hristina Popović ima ćerku Luču (5), koju je dobila u vezi s hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem.
Pratite nas i na Viberu!
 
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.