Hopman kup: Srbija pobedila Australiju - 2:1

Izvor: Studio B, 02.Jan.2013, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hopman kup: Srbija pobedila Australiju - 2:1

Teniska reprezentacija Srbije na korak je od finala Hopman Kupa, pošto je danas zauzela prvo mesto u A grupi drugom pobedom na turniru, protiv Australije rezultatom 2:1.

Naš tim je u prvom meču slavio protiv Italije istim rezultatom - 2:1.

Odlučujući poen za Srbiju osvojili su Novak Đoković i Ana Ivanović koji su u miks dublu savladali Australijance Bernarda Tomića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Ešli Barti sa 6:4, 6:7 (8:10), 10:6.

Prethodno je na startu susreta povela Australija pobedom Tomića nad Đokovićem od 6:4, 6:4.

Izjednačila je Ivanović koja je bila bolja u drugom singlu od Barti sa 6:2, 6:3.

Današnji duel je mogao da pođe u lošem pravcu po naš tim, budući da su Đoković i Ivanović propustili dve meč lopte na servis Ivanović kod rezultata 6:5 u drugom setu.

Ono što su naši teniseri propustili, Australijanci su u taj brejku iskoristili izjednačivši u setovima, da bi Đoković i Ivanović u odlucujućem supertajbrejku iskoristili prvu od tri meč lopte

Srbija igra u petak odlučujući meč za ulazak u finalre, protiv Nemačke.

 
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana izvukla Srbiju i Novaka

Izvor: Danas, 02.Jan.2013

Posle pobede nad Italijom, Srbija je nakon dosta neizvesnosti savladala Australiju 2:1, tako da će u petak protiv Nemačke biti u lepoj prilici da rezerviše prvo mesto u grupi A Hopman kupa, a samim tim i da zakaže finalni meč u subotu od 11 časova.

Nastavak na Danas...

Australija pobedila, finale u rukama Ane i Novaka

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 16:50

Australija je do pobede stigla zahvaljujući singl mečevima u kojima je Bernard Tomić, donekle i očekivano, bio bolji od Andreasa Sepija sa 6:3, 7:5, dok je mlada, 16-godišnja Ešli Barti napravila pravi podvig deklasiravši iskusnu Frančesku Skjavone sa 6:0, 6:3. Italija je jedini poen osvojila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.