Halep u polufinalu Vimbldona

Izvor: Beta, 09.Jul.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halep u polufinalu Vimbldona

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se danas u polufinale Vimbldona u Londonu, pošto je pobedila 50. teniserku sveta Kineskinju Šuaj Dženg posle dva seta, 7:6, 6:1.Sedma teniserka sveta pobedila je posle sat i 27 minuta. U prvom setu teniserke su napravile po jedan brejk, pa je odigran taj-brejk, koji je Halep dobila sa 7:4.Halep je drugi set osvojila bez većih problema, prepustila je protivnici samo jedan gem i plasirala se u polufinale trećeg grend slem turnira u sezoni, prvi put od 2014. godine.Halep će u polufinalu igrati protiv bolje iz duela osmog nosioca Ukrajinke Eline Svitoline i Čehinje Karoline Muhove.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Halep u polufinalu Vimbldona

Izvor: B92, 09.Jul.2019

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se u polufinale Vimbldona u Londonu..Halep je pobedila 50. teniserku sveta Kineskinju Šuaj Dženg posle dva seta – 7:6, 6:1, za sat i po igre...U prvom setu teniserke su napravile po jedan brejk, pa je odigran taj-brejk, koji je Halep dobila sa 7:4...Halep...

Nastavak na B92...

Simona Halep u polufinalu Vimbldona

Izvor: Danas, 09.Jul.2019

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se danas u polufinale Vimbldona u Londonu, pošto je pobedila 50. teniserku sveta Kineskinju Šuaj Dženg posle dva seta, 7:6, 6:1. Članak Simona Halep u polufinalu Vimbldona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.