Izvor: RTS, 13.Apr.2021, 17:30

Hačanov prejak za umornog Đerea u Monte Karlu

Laslo Đere poražen je na startu Mastersa u Monte Karlu od Karena Hačanova - 6:4, 6:1.
Đere je pre dva dana igrao i izgubio finale u Kaljariju, pa je umor uticao na nešto slabiju partiju srpskog tenisera, koju je Hačanov uspeo da iskoristi.

Đere je na startu meča izgubio svoj servis, ali odmah uzvratio protivniku istom merom.
Ipak, u desetom gemu prvog seta, Rus pravi još jedan brejk i osvaja taj deo igre 6:4.
U drugom setu srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser nije imao snage za ozbiljniji otpor - 6:1, pa je Hačanov posle 80 minuta igre obezbedio plasman u narednu rundu.
Đere je treći srpski teniser koji je danas eliminisan sa turnira, pre njega poraze su doživeli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra, a titulu iz 2019. brani Fabio Fonjini. 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hačanov prejak za umornog Đerea

Izvor: B92, 13.Apr.2021

Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu...Teniser iz Sente se imao problema sa bolovima u kolenu, što je samo pospešilo da izgubi meč od Rusa Karena Hačanova, 6:4, 6:1 posle 79 minuta igre...Šteta za Lasla koji je u Monte Karlo stigao sa finalom na turniru u Kaljariju...Iako...

Nastavak na B92...

KRAJ ZA SRBINA: Laslo Đere poražen na startu mastersa u Monte Karlu!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2021

Srpski teniser Laslo Đere poražen je danas u prvom kolu mastersa u Monte Karlu od ruskog tenisera Karena Hačanova sa 4:6, 1:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.