Grožan se iz Formule 1 seli u Indikar

Izvor: Beta, 03.Feb.2021, 19:29

Grožan se iz Formule 1 seli u Indikar

Doskorašnji vozač Formule 1 Roman Grožan najavio je danas da prelazi u Indikar seriju i da će u sezoni 2021. voziti za tim Dejl Kojn Rejsing.Grožan je tu vest saopštio samo dva meseca nakon teške nesreće koju je doživeo na Velikoj nagradi Bahreina koja je i označila kraj njegove karijere u Formuli 1.Francuz je naveo da njegova deca nisu želela da se on vraća na stazu. "Prvo nisu želeli da se više trkam i rekli su mi da radim svaki drugi posao koji se može zamisliti - da budem teniser, umetnik, inženjer, kuvar, šta god", rekao je Grožan i dodao da je im je objasnio da se trkao najveći deo svog života i da ga to čini srećnim.Roman Grožan (34) je na trci u Bahreinu pri velikoj brzini udario u zaštitnu ogradu nakon čega se bolid zapalio. Francuski vozač je i pored toga ostao priseban, posle 28 sekundi u plamenu, izvukao se iz zapaljenog bolida koji se prepolovio, nakon čega su mu pomogli redari i medicinsko osoblje na stazi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grožan se iz Formule 1 seli u Indikar

Izvor: B92, 03.Feb.2021

Doskorašnji vozač Formule 1 Roman Grožan najavio je da prelazi u Indikar seriju i da će u sezoni 2021. voziti za tim Dejl Kojn Rejsing...Grožan je tu vest saopštio samo dva meseca posle teške nesreće koju je doživeo na Velikoj nagradi Bahreina koja je i označila kraj njegove karijere u Formuli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.