Gof posle preokreta došla do sedme titule u karijeri

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 09:53

Gof posle preokreta došla do sedme titule u karijeri

Američka teniserka Koko Gof došla je do prve titule u novoj sezoni, jer je u finalu turnira u Oklendu bila bolja od Jeline Svitoline 6:7, 6:3, 6:3.

Mlada teniserka je do svoje titule došla posle dva sata i 35 minuta igre,

Uspela je Ukrajinka da prva uzme set Gof, jer je uprkos vođstvu Amerikanke od 5:3 i potom 5:4, uspela je da se vrati i da onda u taj-brejku dođe do osvajanja prvog seta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nije to poremetilo mladu teniserku, koja je napravila brejk na startu drugog seta i tu prednost održavala do kraja. U trećem setu je Gof takođe prva stigla do brejka, pokušavala je Svitolina da se vrati, ali je Amerikanka spasila brejk loptu i onda u poslednem gemu stigla do titule.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Titule za Koko Gof i Jelnu Ribakinu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2024

Američka teniserka Koko Gof došla je do prve titule u novoj sezoni, a sedme u karijeri jer je u finalu turnira u Oklendu bila bolja od Jeline Svitoline 6:7, 6:3, 6:3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.