Gof: Imala sam mnogo sreće u životu

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 11:46

Gof: Imala sam mnogo sreće u životu

Američka teniserka Koko Gof izjavila je da je presrećna zbog trijumfa na poslednjem gren slem turniru sezone, Ju-Es openu.

Gof je noćas u finalu turnira u Njujorku pobedila Beloruskinju Arinu Sabalenku 2:6, 6:3, 6:2.

"To mi puno znači. U šoku sam. Poraz u finalu Rolan Garosa prošle godine mi je slomio srce. Ali shvatila sam da te Bog tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskušava i to ovaj trenutak čini još sladjim", izjavila je Gof posle meča, prenose američki mediji.

"Vera u Boga meni je jako važna. Ne molim za rezultate, već za snagu da dam sve od sebe. Imala sam puno sreće u životu i sada nemam reči. Znala sam da ako ne dam sve od sebe nemam šansi, jer Arina je neverovatna igračica, jako prijatna osoba i zaslužila je prvo mesto na svetu. Uz to, njen borbeni duh čini ovaj sport puno boljim", dodala je američka teniserka.

Sabalenka će od sutra preuzeti prvo mesto na WTA listi, dok će Gof biti treća teniserka sveta.

"Hvala roditeljima. Danas sam prvi put videla tatu kako plače. On ne želi da to kažem, ali uhvatila ga je kamera. Misli da je tako čvrst, ali nije. Dovodio me kao devojčicu na ovaj turnir, gledali smo nastupe Venus i Serene Vilijams, a sada sam ja na toj pozornici. Neverovatno! I hvala timu i porodici", istakla je američka teniserka.

Koko Gof je pre mesec dana osvojila turnir u Vašingtonu, a potom i Sinsinati.

"Govorili su mi potom da nikada više neću da osvojim ništa. Onda sam odlučila da uzmem i ovaj pehar. Oni koji koji su pokušali da mi zaliju vodu na vatru, samo su dolili benzin. A sada tako žarko gorim", zaključila je Gof.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.