Giljermo Korija: Ako treba, možemo da pobedimo Srbiju i na ledu

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Giljermo Korija: Ako treba, možemo da pobedimo Srbiju i na ledu

Giljermo Korija, bivši teniski reprezentativac Argentine, ocenio je da njegova selekcija može da savlada Srbiju u Beogradu, koju god podlogu budu odabrali naši.

On je veoma optimistički ocenio da bi "gaučosi" mogli do trijumfa u Beogradu čak i bez glavnih zvezda - Huana Martina del Potra i Davida Nalbandijana.

Monako: Ne pobeđuje samo Đoković

Janko i Nole: Neka se spreme Delpo i Nalbandijan za "Arenu"

Besni Del Potro bacio patike >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u publiku VIDEO

- Argentina nije samo njih dvojica. Tu je sjajan dubl Čela/Švank, ali i Monako je dobar. Sa Delpom i Nalbandijanom, Argentina može svakoga da dobije, na bilo kojoj podlozi, ako treba i na ledu ćemo slaviti - rekao je Korija.

Korija, koji je nekada bio i treći teinser sveta, igra na kartu umora najboljeg srpskog tenisera posle US Opena.

- Pitanje je da li će Novak uspeti da dobije baš oba singla koja bude igrao. Zato će Srbi morati da razmisle dva puta pre nego što naprave taktiku, ali svakako da su veoma opasan rival, jer znaju kako se osvaja Dejvis kup - ističe Giljermo Korija.

Ipak, džabe Koriji ovakav optimizam, pored sjajne afmosfere u našem timu koju prave Novak, Janko, Viktor i Nenad...

(Foto: Gulliver/Getty images)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nadal je i dalje bolji od Novaka?!

Izvor: S media, 12.Jul.2011

Uprkos činjenici da je Novak Đoković apsolutno dominantna teniska figura u 2011. godini, američki mediji i dalje tvrde da je Rafael Nadal "onaj koji se pita". ..Naime, magazin "Forbs" je lansirao priču po kojoj Novak ima još mnogo toga da dokazuje, pred, kako se navodi, "dvojicom najvećih" -...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.