Foto-vest: Najbolji teniser svih vremena sleteo u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2023, 12:05

Foto-vest: Najbolji teniser svih vremena sleteo u Niš

Najbolji svetski i srpski teniser Novak Đoković sleteo je na niški aerodrom "Konstantin Veliki", a avion u kojem je bio dočekan je vodenim topovima.

Sleteo u Niš, ali nepoznato kada i gde je nastavio put; Aerodrom Niš Konstantin Veliki Sa niškog aerodroma pohvalili su se uz fotografije na društvenim mrežama da su dočekali najboljeg tenisera svih vremena, ali detalje ne otkrivaju.

Velika je čast i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zadovoljstvo što smo na našem aerodromu imali prilike da opslužimo avion sa kojim je doputovao svetski i srpski teniser broj 1 - Novak Đoković - napisali su na Fejsbuk stranici.

Sleteo u Niš, ali nepoznato kada i gde je nastavio put; Aerodrom Niš Konstantin Veliki Kada je Đoković sleteo u Niš, da li se tu zadržao ili nastavio put, nisu hteli da otkriju, jer kažu da te informacije nisu za javnost, ali ono što je nezvanično poznato je da proslavljeni srpski sportista nije putovao redovnom avio-linijom.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Novak sleti u Niš, jer je 2017. godine, kao tada drugi teniser sveta, došao avionom kako bi igrao na Dejvis kupu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Novak Đoković najbolji teniser sveta, sleteo sinoć u Niš

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Apr.2023

Najabolji teniser sveta Novak Đoković, sleteo je sinoć na niški aerodrom "Konstantin Veliki"..."Velika je čast i zadovoljstvo što smo na našem aerodromu imali prilike da opslužimo avion sa kojim je doputovao svetski i srpski teniser broj 1 - Novak Đokovi", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.